Beogradski Centar za ženske studije upisuje dvadeset treću generaciju studentkinja i studenata na jednogodišnji dodiplomski program. Studije su, kao i prethodnih godina, besplatne.

Ako vas interesuje istorija feminizma i ženskog pokreta, ključni problemi feminizma dvadeset prvog veka, kritički feministički pristup tumačenjima nedavne prošlosti, i medijske prakse koje se bave proizvodnjom i reprezentacijom rodnih identiteta, preuzmite i popunite prijavu za upis .

Konkurs traje od 9. do 18. septembra 2013.

Sve informacije o upisu i programu možete dobiti putem elektronske pošte Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Studenti i studentkinje koji/e uspešno završe dvosemestralne studije u Centru dobijaju sertifikat na srpskom koji ima nezvanično priznanje nekoliko univerziteta u svetu.

Program studija je zamišljen i kao priprema za postdiplomske studije, ukoliko želite da nastavite istraživanje u vezi sa pitanjima roda na master i doktorskim studijama na Fakultetu političkih nauka u Beogradu.