Beogradski Centar za ženske studije upisuje dvadeset petu generaciju studentkinja i studenata na jednogodišnji dodiplomski program. Studije su, kao i prethodnih godina, besplatne.

U novoj školskoj godini, Centar za ženske studije organizuje kurseve o istoriji feminizma i ženskog pokreta, i o ključnim problemima feminizma dvadeset prvog veka. U saradnji sa Feminističkim kulturnim centrom BeFem, Centar za ženske studije pruža mogućnost studentkinjama i studentima da se upoznaju i sa feminističkom analizom medijskih praksi koje se bave proizvodnjom i reprezentacijom rodnih identiteta.

Ukoliko želite da pohađate program Centra za ženske studije, preuzmite i popunite prijavu za upis .
Konkurs traje od 8. do 22. septembra 2015.

Sve informacije o upisu i programu možete dobiti putem elektronske pošte Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Studenti i studentkinje koji/e uspešno završe dvosemestralne studije, dobijaju sertifikat na srpskom koji ima nezvanično priznanje nekoliko univerziteta u svetu.

Program studija je zamišljen i kao priprema za postdiplomske studije, ukoliko želite da nastavite istraživanje u vezi sa pitanjima roda na master i doktorskim studijama na Fakultetu političkih nauka u Beogradu.