Centar za ženske studije i ForumZFD vas pozivaju na

Jednodnevni obrazovni modul

Rod u politikama građenja mira

Gde? Centar za kulturnu dekontaminaciju

Kada? 23. septembra

Ko su predavačice? Marijana Stojčić (Žene u crnom), Jelena Višnjić (BeFem) i Nađa Duhaček (Centar za ženske studije)

O kojim će temama biti predavanja? Feministički pristup građenju mira, suočavanje sa prošlošću, antimilitarizam, žene i desnica, aktivizam, itd

Kakav je raspored? Modul se sastoji od dve radionice i jednog predavanja, koji će početi u 10h, i trajaće do 16:30. Biće obezbeđeni kafa i ručak za sve učesnike i učesnice.

Kome je ovaj modul namenjen? Studentkinjama i studentima završnih godina društevnih i humanističkih fakulteta, kao i aktivistkinjama i aktivistima zainteresovanim za pitanja. Takođe, modul je otvoren za studentkinje i studente koji su već završili Alternativni program Centra za ženske studije.

Šta se od vas očekuje? Da prisustvujete na sva tri predavanja i napišete kratak tekst/blog na neku od zadatih tema.

Šta ćete vi dobiti? Učesnice i učesnici ovog modula dobiće Specijalni sertifikat Centra za ženske studije. Takođe, ako se prijavljuju za Alternativni program ove godine, imaće prednost pri upisu.

Kako da se prijavite? Pošaljite kratak CV i motivaciono pismo (200-300 reči) na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. najkasnije do 17. septembra.